Agenda

Wij zijn de politiek I

Dit is de eerste avond waarin we aan de hand van het boek van Daan Roovers “wij zijn de politiek” kijken naar de rol van politiek in de maatschappij, en hoe wij daarin betrokken worden. Hierin staat de vrijheid van meningsuiting centraal, maar ook de vraag of de democratie hedendaags goed georganiseerd is. Dit lijkt misschien een beetje een ver van je bed show, maar koppelt toch in vele dingen die ons bezig houden op lange termijn. Voel je je als student of jongere gehoord in de samenleving, en heb je het idee dat aan je toekomst wordt gedacht? Ben je betrokken bij de samenleving en wat er speelt? Vind je het dan belangrijk dat de politiek zich focust op studiezaken, of juist zaken als klimaat of ander idealisme? Dit zijn allemaal vragen die we deze avond zullen bespreken, en er is ook zeker ruimte voor verdere discussiepunten! We hopen je graag te zien op 19 november om 20:00 aan de Kraneweg 33.

Van tevoren kan je natuurlijk ook weer mee-eten om 18.30 uur. De kosten voor het eten zijn rond de 3 euro. Aanmelden kan, voor 12.00 uur, via een mailtje naar info@gspweb.nl.

  • 12 november 2019 - 20:00
  • Kraneweg 33

Meer agenda

19 november 2019 - 20:00

Dit is de tweede avond waarin we aan de hand van het boek van Daan Roovers “wij zijn de politiek” kijken naar de rol van politiek in de maatschappij, en hoe wij daarin betrokken

26 november 2019 - 20:00

Wat weet jij van de stad Groningen, van muziek, levensbeschouwing en het GSp? Test je kennis tijdens de pubquiz van het GSp op 26 november.

3 december 2019 - 20:00

Sinterklaas is weer in het land en ook bij het GSp wordt dat gevierd! Op dinsdag 3 december zullen we onder het genot van een heleboel pepernoten zijn verjaardag vieren.