Pages Navigation Menu

Open plaats voor verdieping op het gebied van levensbeschouwing en maatschappij

Bestuur

Bestuur

Het bestuur 2016-2017:

 

Gertjan Pomstra – Voorzitter – voorzitter@gspweb.nlbestuur-1

Hoi, ik ben Gertjan Pomstra. Ik ben 24 jaar, studeer Wiskunde en mag dit jaar de voorzitter zijn van het bestuur van het GSp. Daarnaast ben ik lid van Ichthus, zong ik hiervoor in het koor van Bragi en speel ik in mijn vrije tijd af en toe eens een keer gitaar. Zelf was ik hiervoor nog niet echt bekend met het GSp, maar ik hoop dit jaar samen met mijn medebestuurders een tof GSp-jaar neer te zetten!

 

Saskia Huisman – Secretaris – secretaris@gspweb.nl

Hoi allemaal! Ik ben Saskia en zal dit jaar de secretaris van het bestuur van het GSp worden.dsc_6959 Over mezelf: ik ben 19 jaar oud en ben een jaar geleden begonnen met de studie Religiewetenschappen aan de RUG. Ik loop ook al een jaar bij het GSp rond, dus sommigen van jullie zullen me wel herkennen. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar aan de slag te gaan als deel van het bestuur, om op die manier hopelijk iets te kunnen betekenen voor het GSp.

 

Maartje van Uffelen – Penningmeester – intern@gspweb.nlbestuur-2

Tijdens de kennismakingsbarbecue van GSp ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze organisatie. Ik heb daar een aantal mensen ontmoet en verhalen gehoord over de GSp. Het klonk allemaal erg gezellig en ik werd er helemaal enthousiast van. Vanwege mijn enthousiasme ben ik die avond ook gevraagd voor het bestuur. Dat leek mij wel wat. Ik ben dus Maartje! In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met het maken van muziek en hou ik van sporten. Daarnaast ben ik bezig met de actualiteiten. Dit lijken me leuke thema’s om iets mee te gaan doen binnen GSp. Ik ben heel benieuwd wat dit jaar gaat brengen en ik heb er veel zin in!

 

Maarten Vroom – Extern – extern@gspweb.nlbestuur-3

Hallo allemaal. Na een aantal seizoenen verschillende avonden te hebben bezocht, ga ik dit seizoen het bestuur van GSp versterken. Verschillende mensen zouden mij van gezicht kunnen kennen of hebben mij gesproken. Mijn naam is Maarten Vroom en ik ben inmiddels 24 jaren oud. De afgelopen jaren heb ik SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) gestudeerd aan de Hanze. Inmiddels werk ik ook al een aantal maanden in de gehandicapten sector. Naast mijn werk en school, hou ik erg van sporten. Iedere week klim en volleybal ik een paar keer. Ik kijk met voorpret uit naar het komende jaar, vol met inspirerende avonden.