Agenda

Oefenen in Levenskunst, I: waarom studeer ik?

Student zijn... dat is de tijd van je leven! Tijdens je studententijd ben je met van alles bezig: studie, nieuwe vrienden, CV-building en jezelf ontplooien. Er zijn mogelijkheden te over. Maar soms is het ook best lastig. Want de studiedruk is hoog. Hoe ontwikkel je daarvoor de benodigde discipline en ritme? Hoe hou je jezelf staande te midden van de vele eisen en mogelijkheden die op je afkomen? En hoe geef je je leven verder vorm? Wat is hierbij de rol van je idealen, je dromen en doelen? En waar vind je inspiratiebronnen in je omgeving? Tijdens deze eerste avond van het drieluik over levenskunst gaan we op zoek naar de balans in een zinvol studentenleven, begeleid door Matty Metzlar, studentenpastor bij het GSp.

Zoals altijd op woensdag kun je om 18:30 mee-eten (voor 2 à 3 euro) op het pand. Wil je mee-eten? Meld je dan aan voor 12:00 via een mailtje naar info@gspweb.nl.

  • 6 maart 2019 - 20:00
  • Kraneweg 33

Meer agenda

28 maart 2019 - 20:00

Filosofe Toske Andreoli geeft een verklaring voor de stijging van  psychische klachten onder studenten. Ze studeerde psychologie en filosofie aan de RUG en is winnaar van de LSVb-Scriptieprijs 2019  met haar onderzoek “De mooiste tijd van je leven?”.