Agenda

Maaltijd & Effectief studeren

Of je nu aan het begin staat van je studententijd of dat je al een paar jaartjes bezig bent: een avond over effectief studeren is superhandig. Het is eigenlijk best vreemd dat je aan de universiteit allerlei vaardigheden moet leren, maar dat men er zomaar vanuit gaat dat het studeren zelf iets is wat je al gewoon kunt. Maar ook leren moet je leren! We willen nadenken over vragen als: hoe leer je effectief, hoe houd je balans tussen studeren, je sociale leven en je bijbaantje en hoe voorkom je dat je vastloopt in je studie?

We beginnen met een maaltijd om 18:30, maar je kunt ook om 20:00 aansluiten voor het inhoudelijke deel van de avond.

Als je van plan bent om te komen, graag een mailtje naar: info@gspweb.nl Vermeldt ook even of je mee wilt eten. De maaltijden zijn vegetarisch. Een maaltijd kost gemiddeld tussen de 2 en de 3 euro.

  • 17 september 2019 - 18:30
  • Kraneweg 33

Meer agenda

19 november 2019 - 20:00

Dit is de tweede avond waarin we aan de hand van het boek van Daan Roovers “wij zijn de politiek” kijken naar de rol van politiek in de maatschappij, en hoe wij daarin betrokken

26 november 2019 - 20:00

Wat weet jij van de stad Groningen, van muziek, levensbeschouwing en het GSp? Test je kennis tijdens de pubquiz van het GSp op 26 november.

3 december 2019 - 20:00

Sinterklaas is weer in het land en ook bij het GSp wordt dat gevierd! Op dinsdag 3 december zullen we onder het genot van een heleboel pepernoten zijn verjaardag vieren.