Update Coronavirus.
Vanwege het Coronavirus en de huidige maatregelen hebben we besloten om de Londenreis te verplaatsen. De reis zal plaats gaan vinden in het najaar van 2020. De precieze datum volgt nog. Verdere updates over wijzigingen in het programma of andere zaken zullen ook hier geplaatst worden.

Londenreis 2020.
Het GSp organiseert een reis naar Londen! De reis vindt plaats van donderdag 14 tot en met maandag 18 mei 2020. We reizen per trein, waardoor de donderdag en maandag vooral reisdagen zullen zijn. We vertrekken ‘s ochtends en we zullen halverwege de middag aankomen in Londen. De accommodatie in Londen is al gereserveerd!

Het thema van de reis is “Bridge Builders”. We zullen daarom op bezoek gaan bij de gelijknamige organisatie. Deze organisatie verbindt jonge mensen van verschillende culturen, rassen en religies. 

Verder brengen we een bezoek aan de Houses of Parliament. Vanwege het huidige politieke milieu lijkt ons dit een interessante plek om te bezoeken. Verder kan een evensong in Westminster Abbey ook niet ontbreken! 

De student chaplaincy van Queen Mary’s University wil ons ook graag ontvangen en is op loopafstand van onze accommodatie. Op zondagochtend zullen we een dienst van de Dutch Church bijwonen. Deze Nederlandse kerk is gelegen in hartje Londen en is de oudste Nederlandse Protestantse gemeente ter wereld. Verder is er natuurlijk genoeg ruimte over voor eigen invulling. 

Als je graag mee wilt met de reis naar Londen, dan kan je je opgeven door een e-mail te sturen naar Matty Metzlar (mattymetzlar@gmail.com). Je kunt je tot uiterlijk 15 januari 2020 opgeven. De reis staat open voor het GSp, maar ook voor Grace Church en andere studentenorganisaties. 

Om de aanmelding wat meer definitief te maken, vragen wij een aanbetaling van €100,-. Dit kan je overmaken naar NL 35 TRIO 0212146556 t.n.v. GSp. De totale eigen bijdrage is €200,-. 

We hopen dat je ook meegaat op deze mooie reis naar Londen!

* Het programma zou nog wat gewijzigd kunnen worden. Updates over eventuele wijzigingen zullen op deze pagina geplaatst worden.