Agenda

Ik doe wat ik wil - een antroposofisch perspectief op vrijheid

Deze avond spreekt Machteld Rippen-Veenker over vrijheid en ontwikkeling. Je wilt doen wat je zelf wilt, je zoekt de vrijheid van alle plicht, dwang, regels – en wordt er toch steeds weer in gevangen. Bestaat de vrijheid wel? Volgens Machteld kun je echt leren doen wat je echt wilt. 

Machteld zal spreken naar aanleiding van het boek 'Ik doe wat ik wil - Vrijheidsfilosofie voor jongeren'. Een boek geschreven door Mieke Mosmuller. Zij deed studie naar het werk en leven van Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie, en vele andere filosofen en denkers en is een van de belangrijke vertegenwoordigers van de antroposofie in de 21e eeuw. 

De lezing begint om 20:00. Het is mogelijk om mee te eten bij het GSp om 18:30. Stuur dan een berichtje voor 12:00 naar info@gspweb.nl of een berichtje op Facebook.

  • 22 mei 2018 - 20:00
  • Kraneweg 33

Meer agenda

16 oktober 2018

Het GSp – Studentenplatform voor Levensbeschouwing zoekt een projectmedewerker die in samenspraak met het studentenbestuur en de levensbeschouwelijk werkers een bijdrage levert aan de activiteiten en uitstraling van het GSp.

17 oktober 2018 - 19:30

In een tijd waarin kerken en moskeeën leeglopen zoeken mensen op heel andere manieren naar zingeving en een eigen levensbeschouwing. Biivoorbeeld via sport, popmuziek, films, televisieseries en sociale media.