Pages Navigation Menu

Open plaats voor verdieping op het gebied van levensbeschouwing en maatschappij

Plenaire vergadering

Plenaire vergadering
  • 7 december 2017
    20:00 - 22:00

Terwijl alle pepernoten langzaam uit de winkelschappen verdwijnen en Sinterklaas zijn mijter weer in de kast kan zetten, verschijnen er overal op straat kerstbomen en kerstverlichting. Ook zijn er deze maand bij het GSp enkele activiteiten waardoor je het winter- en kerstgevoel van binnen voelt kriebelen, waaronder onze eerste plenaire vergadering van het jaar!

Wat voor inhoudelijke- en gezellige activiteiten lijkt je leuk om volgende jaar te doen? Van welk thema’s of onderwerpen zou je weleens een lezing willen bezoeken? Lijkt het je leuk om dit GSp jaar zelf iets te organiseren of wil je simpelweg te weten komen wat het GSp-bestuur op het ogenblik allemaal uitvoert? Heb je antwoord op één van deze vragen. Kom dan naar de plenaire vergadering!

De eerste plenaire vergadering van het jaar is op 7 december en begint om 20:00 uur. Van tevoren is er de mogelijkheid om mee te eten. Het diner staat klaar om 18:30 en opgeven voor het eten kan op de dag zelf tot 12.00 uur via info@gspweb.nl

Het bestuur zal tijdens de vergadering de plannen voor het komende jaar presenteren en hierbij kunnen we jouw ideeën goed gebruiken. Dus wil jij ook mee bepalen hoe de agenda van het GSp er volgende jaar uit gaat zien? Kom dan naar de eerste plenaire vergadering van het jaar!

Locatie

Locatie  

Telefoon locatie 0503129926

Locatie website:

Adres
Kraneweg 33, Groningen, 9718JE