Agenda

Duurzaamheid 2

Vorige week zagen we politici met cijfers en argumenten over onze extreem dure en geringe bijdrage aan een onmogelijke oplossing voor een probleem dat mogelijk niet bestaat. De rest van de politieke discussie werd gedomineerd door de kostenvraag en de vraag wie verantwoordelijk is.

Waarom zaten sommige politici zo te ‘drammen’, moeten we nu doorpakken of hebben we inderdaad nog 31 jaar om het op te lossen? Deze avond laten we onderzoekers met hun eigen cijfers zelf een toekomstbeeld schetsen. Wat denken zij op dit moment dat ons te wachten staat? Wat zijn de kosten van niets doen en wie, of wat gaat daarvoor opdraaien? We bespreken het laatste IPCC-rapport, met daarin de recentelijke inzichten. Wat is de consensus en wat zijn de extremen - liggen we op koers? Hoe breng je het best de boodschap over? We gaan hierover in discussie aan de hand van videofragmenten. Om een indruk te krijgen: Pieter Derks had het er afgelopen week over op komische wijze overde radio!

Zoals altijd op woensdag kun je om 18:30 mee-eten (voor 2 à 3 euro) op het pand. Wil je mee-eten? Van harte welkom! Meld je dan alsjeblieft aan voor 12.00 uur via een mailtje naar info@gspweb.nl.

  • 27 februari 2019 - 20:00
  • Kraneweg 33

Meer agenda

28 mei 2019 - 20:00

Test je muziekkennis tijdens de pubquiz op het GSp!