Agenda

De Bijbel voor Dummies II

Adam, Mozes, Jezus, Maria, allemaal bekende namen. Maar wat weet je van de bijbel? Ben je nieuwsgierig of ben je er wel mee groot geworden maar zijn de achtergronden je onbekend?                                                                                                    

‘De Bijbel voor Dummies’ is een snelle kennismaking tijdens twee avonden met dit meest verkochte en meest vertaalde boek. Een verkenning van de schepping van de aarde tot de eindtijd van de openbaringen. De eerste avond ligt de focus bij vragen als: hoe is dit eeuwenoude geloofsboek ontstaan, hoe zit het in elkaar en wat voor verhalen vind je erin? De tweede avond kijken we meer naar: heb je zelf iets met de bijbel en kun je er nog iets mee? Is er een  mooiste verhaal? Of kijk je ernaar als een bundel oude, mooie, soms dwarse verhalen? Een paar fragmenten zullen we ook lezen. Van harte welkom op 24 en 31 maart. De avond start om 20.00 uur en zal geleid worden door Lense Lijzen.

Van tevoren kan je ook weer mee-eten om 18.30 uur. De kosten voor het eten zijn rond de 3 euro. Aanmelden kan, voor 12.00 uur, via een mailtje naar info@gspweb.nl.

  • 31 maart 2020 - 20:00
  • Kraneweg 33

Meer agenda

Er staat verder niks op de agenda.