Agenda

‘Het Vermoeden’ - Herman Finkers

Deze avond willen we samen gaan luisteren naar een interview met Herman Finkers. Herman Finkers is niet alleen maar iemand van de grappen. Hij is een scherpe observator en doet naar eigen zeggen ook nog aan Katholicisme. 

 

Naast het interview gaan we natuurlijk een aantal fragmenten bekijken uit verschillende shows van Finkers. Arjen zal de avond inleiden en het nagesprek verzorgen. Mocht je dit leuk lijken, mail dan naar info@gspweb.nl voor 1 December 20:00.

 
 
  • 1 december 2020 - 20:00
  • Online Zoom-meeting

Meer agenda

4 maart 2021 - 16:30 tot 17:30

Hé jij daar! Hele dagen achter de pc te luisteren zonder te bewegen gaat niet in de koude kleren zitten. Mocht je toe zijn aan iets anders, klik dan bij ons even aan; dan kom je op een aangename en andere manier in beweging. Vanuit de Lijst Calimero in samenwerking van het Student Service Centre van de RUG worden er in de weken van 15 februari tot en met 14 maart activiteiten georganiseerd voor studenten. Deze activiteiten zijn veelal in het engels en focussen zich op het welzijn van studenten. Vanuit het GSp worden er deze weken twee workshops georganiseerd in samenwerking met Jort en Patricia die ons helpen om een stukje bewuster verder te kunnen gaan met het soms hectische leven van een student. Dit is de tweede workshop en helaas ook de laatste voorlopig!

Mocht dit je interessant lijken, op de website van Lijst Calimero staan nog veel meer activiteiten gepland die voor studenten toegankelijk zijn: https://www.well-being-weeks-rug.nl/.